Че родните знаменитости прибягват до приложения за редакция на

...
  Че родните знаменитости прибягват до приложения за редакция на
Коментари Харесай

МЕГЗ се пусна без капка грим и филтри в нета и призова: Не блокирай лицето си!

 

Че родните звезди прибягват до приложения за редакция на фотосите си, не е вест. Те се надпреварват коя ще показва по-добри умения в това да прикрие торбички под очите, пъпки, бузи или даже бенки. 

Именно в тази среда дизайнерката Миглена Каканашена - МЕГЗ реши да се покаже без грим и без " усъвършенствания ".

На фрагмента виждаме лунички и някои други недостатъци на кожата. В дълъг тест под фотографията МЕГЗ приказва за филърите, филтрите и " анатомия на фотошопа ".

" Лицето ти приказва, не го блокирай ", написа дизайнерката.

Решението на МЕГЗ провокира по-скоро положителни реакции от почитателите ѝ, въпреки че имаше и такива, които се пробваха да я предизвикат, напомняйки ѝ присъединяване в Big Brother и сцената с екстеншъните да вземем за пример.

На тези нападки МЕГЗ отговори, че на процедура феновете са видяли една друга жена в риалитито - захласната от работата, която няма време за околните си и за себе си. 

" Днес слагам себе си в центъра на своя свят. Грижа се за себе си и си простих всички рани, които си бях предизвикала. В резултат на това знаете ли какво се случи с тялото ми - напълнях, косата ми стартира да пораства като луда, а лицето ми сияе ", написа тя.

И отговорите не закъсняха. Хората я дефинираха като хубавица и като образец за подрастващите. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР